header

Pradawne Zboża


ISM2018

Świat Lodów 2016

news_img1

Polecamy najnowszy numer naszego Świata Lodów. Piszemy w nim m.in. o nowościach produktowych na najbliższy sezon, ciekawostkach prezentowanych na targach Sigep w Rimini, nugacie lodowym oraz najlepszej rzemieślniczej lodziarni we Francji. Jak zwykle publikujemy sporo receptur, w tym, prezentowanych na okładce, słynnych lodów borowikowych (zdobyły I miejsce na Cukierniczych Mistrzostwach Świata w Mediolanie w 2015 r.).

Osoby zainteresowane otrzymaniem wersji elektronicznej lub drukowanej tego wydania mogą pisać na adres: lody@wcukierni.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple