header

Pradawne Zboża


ISM2018

PSC_2018

cream117

Plany Akademii

news_img1

Bardzo interesująco wyglądają plany szkoleń prowadzonych w Akademii Czekolady w Łodzi. W najbliższych tygodniach gościć w niej będą znakomici zagraniczni wykładowcy.

W dniach 15-16 marca zaplanowano szkolenie przowadzone przez Leonarda di Carlo, znakomitego włoskiego cukiernika, autora wielu branżowych publikacji, który podzieli się z uczestnikami warszatów lodowymi inspiracjami.

23 marca Akademia gościć będzie Włoszkę Barbarę Regini specjalizującą się w dekoracjach z masy cukrowej (masa Ticino). Natomiast w dniach 12 ? 13 kwietnia Mathieu Dierinck, zwycięzca tegorocznego European Pastry Cup w Genewie, a na co dzień technolog w firmie Callebaut w Wieze w Belgii podzieli się swą cukierniczą wiedzą.

Szczegółowe informacje na stronie: www.chocolate-academy.com/pl/pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple