header

Pradawne Zboża


ISM2018

Konferencja w Bydgoszczy

news_img1

?JAKOŚĆ MĄKI, PIECZYWA, PRODUKTÓW REGIONALNYCH? to temat IV Międzynarodowej Konferencji Naukowo-Technicznej, która odbędzie się w dniach 20 - 21 maja 2015 roku w Bydgoszczy.

W pierwszym dniu konferencji w Auditorium Novum Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy przy Al. S. Kaliskiego 7 naukowcy polscy i zagraniczni zaprezentują referaty z dziedziny technologii zbóż i pieczywa, badania i znaczenia jakości surowców i wyrobów gotowych w młynarstwie i piekarstwie oraz referaty dotyczące problemów nurtujących przetwórstwo zbożowe w kraju i za granicą.

W drugim dniu konferencji na terenie Zakładu Badawczego Przemysłu Piekarskiego Sp. z o.o. w Bydgoszczy przy ul. Startowej 2 odbędą się plenerowe pokazy, których wiodącym tematem będzie promocja żywności tradycyjnej, regionalnej i ekologicznej Spiżarni Kujawsko-Pomorskiej. Konferencja odbędzie się pod patronatem honorowym Piotra Całbeckiego - Marszałka Województwa Kujawsko-Pomorskiego oraz JM prof. dr. hab. inż. Antoniego Bukaluka - Rektora Uniwersytetu Technologiczno - Przyrodniczego w Bydgoszczy, a także pod patronatem medialnym kwartalnika naukowo-technicznego Politechniki Koszalińskiej ?Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego?, Redakcji ?Mistrza Branży?, Redakcji ?W Piekarni, W Cukierni?, ?Gazety Pomorskiej? w Bydgoszczy oraz Polskiego Radia ?PIK? w Bydgoszczy.

Organizatorzy zapraszają do udziału w konferencji naukowców, specjalistów, ekspertów, właścicieli i kierowników firm oraz praktyków związanych z przetwórstwem zbóż, produkcją pieczywa i wyrobów mącznych, dystrybucją i handlem produktów zbożowo-mącznych oraz usługami gastronomicznymi.

Koszt uczestnictwa w konferencji wynosi 100,- zł od osoby; dla studentów jest bezpłatny.

Zakwaterowanie w hotelu uczestnicy organizują we własnym zakresie.

Zgłoszenie uczestnictwa prosimy kierować listownie na adres: Stowarzyszenie ICC Polska, ul. Startowa 2, 85-744 Bydgoszcz, telefonicznie pod numerem 52-365-05-17 oraz na adres internetowy sekretariat@sadkiewicz.pl lub osobiście w dniu rozpoczęcia w sekretariacie konferencji. Opłatę za udział można wpłacać na konto BM nr 55 1160 2202 0000 0000 6087 4977 lub osobiście w sekretariacie konferencji.

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple