header

Pradawne Zboża


ISM2018

Lodziarskie nowości

news_img1

W dniach od 9 do 13 marca w Poznaniu, Warszawie, Wrocławiu, Krakowie i Gdańsku będzie można wziąć udział w Warsztatach Mistrzów organizowanych przez COMPRITAL POLSKA. Ubiegłoroczna edycja tego przedsięwzięcia cieszyła się ogromnym powodzeniem. Zapewne podobnie będzie i tym razem. Aleksandra Sowa i Filippo Novelli gwarantują najwyższy merytoryczny poziom spotkania. Zaprezentują nowości tego roku ? lody wegańskie, wytrawne, z czystą etykietą oraz artystyczne desery.

Natomiast od 16 do 20 marca będą się odbywać Seminaria Lodziarskie firmy SAVPOL. We Wrocławiu, dwukrotnie Gliwicach, a także Krakowie i Rzeszowie Szymon Wolański i Rafaele Derosa mówić będą o lodach, zdrowiu i ? miłości. Gelato, salute, amore ? tak nieco przekornie brzmi temat tych spotkań. Tradycyjnie, będzie to okazja do zapoznania się z ofertą takich firm jak Fabbri, Valmar Global, Miran Ice Cones, które od lat partnerują seminariom, a dodatkowo także Coldelite i ICB Tecnologie, które w tym roku na nich zadebiutują.

Ciekawą ofertę szkoleniową posiada także firma SEMPRE. Regularnie organizuje ona warsztaty dla osób, które zamierzają dopiero otworzyć lodziarnię, albo też zacząć produkcję lodów. Oddzielne propozycje, mające urozmaicić asortyment i usprawnić prowadzenie biznesu, SEMPRE kieruje do praktykujących już lodziarzy i cukierników.

Szczegółowe informacje znajdziecie na stronach:

www.polmarkus.com.pl

www.comprital.pl

www.savpol.pl

www.sempreinfo.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple