Lodziarski elementarz

Arte Heladero to hiszpański miesięcznik poświęcony produkcji lodów rzemieślniczych. Ukazuje się już od 30 lat ciągle utrzymując bardzo wysoki poziom merytoryczny. W oparciu o długoletnie doświadczenie i na podstawie prezentowanych w piśmie artykułów redakcja przygotowała zbiór receptur lodów rzemieślniczych ? Artisanal ice cream recipe book.
Pozycja ta prezentuje 217 receptur autorstwa 81 lodziarzy. Całość podzielona jest na 13 grup tematycznych i powinna zadowolić najbardziej wymagających
odbiorców.
Książka zawiera świetne pomysły i ciekawe lodowe kreacje. Napisana jest w bardzo prostym, zrozumiałym niemal dla każdego języku angielskim. Dodatkowym jej
walorem jest wygodny format i konkurencyjna cena.
Książka dostępna jest za naszym pośrednictwem. Kosztuje 140 złotych wraz z przesyłką.
Kontakt mailowy: lody@wcukierni.pl