header

Pradawne Zboża


ISM2018

Receptury mistrzów

news_img1

Na branżowej półce księgarskiej kolejna wyśmienita pozycja. Fascynująca prezentacja niezwykle inspirujących receptur prawdziwych mistrzów czekolady - uczestników finałów World Chocolate Masters 2011. Świetne fotografie, znakomita jakość edytorska. I co rzadkie przy tego typu publikacjach ? całość podana w języku polskim.

?Wokół Czekolady? to książka dla każdego. Dla początkujących i zaawansowanych. Dla amatorów i profesjonalistów. Pierwszych, być może zainspiruje i odkryje przed nimi nowy świat niezwykłych czekoladowych wyrobów. Drugim umożliwi podpatrywanie kolegów ?po fachu?, poszerzenie wiedzy, znalezienie własnych kreacji. Szczerze polecamy!

Informacje pod adresem e-mail: redakcja@wpiekarni.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple