header

Pradawne Zboża


ISM2018

PSC_2018

cream117

Margaryny z esencją masła

news_img1

Nowościod Kruszwicy. Nadają wyrobom maślany smak i zapach, które stanowią istotę ciast francuskich i półfrancuskich.

Margaryny Maestra Puff Pastry DELICATE oraz Maestra Puff Pastry INTENSO łączą w sobie smak i aromat masła z wyjątkowymi cechami użytkowymi margaryn w płytach do produkcji ciast listkujących. Zawierają skoncentrowane masło oraz tłuszcz palmowy pochodzący z certyfikowanych upraw (Mass Balance). Obie receptury są również wolne od konserwantów, sztucznych aromatów oraz tłuszczów utwardzonych (NH).

Margaryny cechują się doskonałą plastycznością ułatwiającą obróbkę ręczną i mechaniczną, gwarantują odpowiedni wzrost i kształt ciastek po wypieku oraz idealny efekt listkowania. Margaryny z esencją masła są optymalnym rozwiązaniem do produkcji wszelkiego rodzaju ciast francuskich, półfrancuskich oraz słodkich i wytrawnych przekąsek.

Sprawdzoną jakość oraz doskonały efekt listkowania ciasta gwarantuje Kruszwica.

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple