header

Pradawne Zboża


ISM2018

PSC_2018

cream117

Innowacyjny rękaw cukierniczy Rengo

news_img1

Termostabilne nadzienia owocowe i kremowe Lauretta sprzedawane są teraz w nowym, mniejszym opakowaniu: gotowym do użycia rękawie cukierniczym Rengo. To wygodny worek o wadze 1 kg z kompletem tylek cukierniczych. Po otwarciu można dozować bezpośrednio z rękawa lub nakręcić potrzebną tylkę. Rengo jest prosty w użyciu, nie zajmuje dużo miejsca i dostępny jest w różnych smakach. Można go użyć do dekorowania, nadziewania lub dozowania korpusów babeczek, ciastek, muffin czy tortów. Rękaw Rengo jest poręczny, ma estetyczne opakowanie. Dzięki mniejszej gramaturze świetnie sprawdzi się w hotelach, kawiarniach, restauracjach, a nawet w domowej kuchni.

www.lauretta.eu

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple