header

Pradawne Zboża


ISM2018

PSC_2018

cream117

Sweet Devotion

news_img1

Współczesne spojrzenie na tradycyjne wyroby półcukiernicze – tak można przetłumaczyć podtytuł najnowszej książki Daniela Alvareza, znakomitego hiszpańskiego piekarza, który dzieli się swoją zawodową wiedzą.

Sweet Devotion to książka zawierająca kompendium wiedzy na temat ciasta francuskiego, pólfrancuskiego, croissantów, brioch czy panettone. Zawiera 60 dokładnych receptur, które ilustuje blisko 600 fotografii. Prezentują one nie tylko gotowe wyroby, ale przede wszystkim niemal „krok po kroku” proces ich produkcji. Pozycja dostępna jest za pośrednictwem naszej redakcji. Kontakt: redakcja@wpiekarni.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple