header

Pradawne Zboża


ISM2018

Nowy numer So Good Magazine

news_img1 Dostępny jest już najnowszy numer rewelacyjnego czasopisma dla cukierników. A w nim najwięksi z wielkich. Wśród ponad 20 autorów receptur i bohaterów artykułów znaleźć można takie nazwiska jak Albert Adria i Oriol Balaguer (prawdziwe hiszpańskie tuzy). Autorem okładki jest francuski cukiernik Emmanuel Ryon (współtwórca sukcesu kawiarni Puszkin w Nowym Jorku i Paryżu). W środku numeru między innymi Yashiaki Kaneko właściciel cukierni w Tokio, Luisa Ho (szefowa Stowarzyszenia Piekarzy i Cukierników Hong Kongu), a także Nathaniel Reid (jeden z 10 najlepszych szefów cukierni w USA) i Dimitri Fayard wykładowca Francuskiej Szkoły Cukierniczej w Chicago. To tylko część listy obecności. Czasopismo można zakupić za naszym pośrednictwem. Więcej informacji: redakcja@wpiekarni.pl

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple