header

Pradawne Zboża


Sudback

Bakepol17

Polacy w Gelato World Tour

news_img1

Adam Pokojski z Cukierni Franciszek Pokojski w Toruniu, Paulina Salamończyk z Gelato Studio w Gliwicach, i Andy Staniek z Lodziarni Staniek w Zielonej Górze, to mocna polska ekipa na europejski finł Gelato World Tour w Bolonii. Ta trójka przygotowała najlepsze smakowo lody w polskich eliminacjach. Startowało 21 profesjonalistów z całego kraju. Poziom był bardzo wysoki, o czym świadczy decyzja Luciano Ferrariego z Carpigiani Gelato University, który zdecydował o dodatkowym trzecim miejscu w finale w Bolonii dla Polaka. Brawa należą się wszystkim uczestnikom i organizatorom z firmy Primulator Polska.

O prezentowanych w konkursie lodowych smakach przeczytacie w czerwcowym wydaniu naszego czasopisma.

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2014 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple