header

Pradawne Zboża


ISM2018

So good nr 17

news_img1

Polecamy najnowsze styczniowe wydanie półrocznika So Good Magazine. W tym wydaniu m.in. prezentacje i receptury takich postaci światowego cukiernictwa jak Pierre Marcolini, Rafaele Delgado, Paco i jacob Torreblanca, Roberto Cortez, Junitchi Mitsubori i wielu innych. Tradycyjnie numer liczy 300 stron i jest nieocenionym źródłem inspirujących kreacji ekskluzywnego cukiernictwa. Wydanie dostępne jest w Polsce za naszym pośrednictwem. Osoby zainteresowane mogą pisać na adres:

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple