header

Pradawne Zboża


ISM2018

Zimowa opowieść

news_img1

Alexandre Bourdeaux przedstawiać w Polsce specjalnie nie trzeba. To znakomity cukiernik przez szereg lat związany Akademią Czekolady w Wieze oraz markami Callebaut i Cacao Barry. Od niedawna sympatyczny Belg prowadzi własną działalność doradczo-szkoleniową i pełni rolę ambasadora marek, które przez dziesięć lat reprezentował. Jego kalendarz wypełniają cukierniczo-czekoladowe szkolenia, które prowadzi na cały świecie. Pod koniec października, niemal wprost z Japonii, przyleciał do Łodzi, gdzie zaprezentował kilka ciekawych, świąteczno-zimowych pomysłów. Dwa z nich publikujemy obok.

Pokaz Alexandre Bourdeaux miał miejsce w nowej siedzibie firmy Primulator. W nowoczesnej, niezwykle funkcjonalnej przestrzeni mogło go śledzić blisko stu cukierników z całej Polski. Oczywiście, poza obserwacją procesu produkcji była okazja by podegustować przygotowane prace.

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple