header

Pradawne Zboża

nowe wydanie

  • temat_numeru

    WY-MIESIANE MARZENIA

    Już od października trwa IV edycja akcji Lesaffre Prestige Group, propagującej ideę Społecznej Odpowiedzialno¬ści Biznesu na co dzień. Zapraszamy wszystkich Piekarzy i Cukierników z całej Polski do aktywnego uczestnictwa w akcji, zaan-gażowania pracowników oraz pozyskiwania nowych lojalnych klientów. Czytaj więcej

  • temat_1

    Tylko 1% dodanego cukru

    Callebaut wprowadza do swego portfolio nową czekoladę, która zawiera zaledwie jeden procent dodanego cukru. Firma wpisuje się w międzynarodowy trend redukcji tego składnika w produktach spożywczych. Czytaj więcej

  • temat_2

    Polska drużyna do Lyonu

    Po dość długiej przerwie polscy cukiernicy wracają do Lyonu. Wystąpią tam w finale prestiżowego konkursu Coupe du Monde de la Pâtisserie. Czytaj więcej

ZOBACZ SPIS TREŚCI



exposweet

gmbh2019

prosweets

prosweets

Sigep19_120x80_pol

kruszwica10lat

wpic

cream117

aktualności

news181_img
2018-12-19

Michał Iwaniuk siódmy na świecie!

Michał Iwaniuk, szef cukierni Czekolada Café w Airport Hotel Okęcie, zajął 7 miejsce w światowym finale konkursu World Chocolate Masters 2018 w Paryżu. To ogromny sukces Polaka, który potwierdził przynależność do światowej czołówki mistrzów czekolady.

Czytaj więcej...
news180_img
2018-12-19

Salon Czekolady

Jak co roku, zapraszamy do lektury naszej publikacji Salon Czekolady. To obecnie jedyne w Polsce czasopismo poświęcone rzemieślniczej produkcji czekolady. Ukazuje się raz w roku, jesienią.

Czytaj więcej...
news179_img
2018-12-19

Kampania „Świeżo wypieczone”

Ruszyła kampania edukacyjna, której celem jest zwrócenie uwagi na istotną rolę, pieczywa w zbilansowanej diecie jak również podkreślenie wysokiej jakości pieczywa do wypieku dostępnego w punktach sprzedaży.

Czytaj więcej...
news178_img
2018-12-19

Nie tylko dla początkujących

– Nigdy, nawet w najśmielszych marzeniach nie pomyślałam, że kiedyś napiszę książkę o tworzeniu deserów i z przepisami na nie – zaczyna swoją opowieść Caroline Khoo, właścicielka cukierni Nectar and Stone w Melbourne, w Australii. Niedawno książka ta ukazała się w języku polskim. Jej tytuł to: „Jestem tu tylko na deser”.

Czytaj więcej...
news177_img
2018-09-25

Nie daj się oszukać

Dostępny jest już polski przewodnik wdrożeniowy IFS „Oszustwa Produktowe”. Polskie biuro IFS CEE oraz portal wiedzy dla profesjonalistów FoodFakty.pl informują, że opublikowna została oficjalna polska wersję przewodnika wdrożeniowego poświęconego przeciwdziałaniu zafałszowaniom produktów (ang. Food Fraud).

Czytaj więcej...
news176_img
2018-09-25

Chleby z historią w tle

Piekarnia Tyrolska z Olsztyna od kilku lat promuje swoje wyroby przez nawiązywanie do historycznych wydarzeń i sięganie po zapomniane smaki z przeszłości.

Czytaj więcej...

Podaj adres e-mail, aby otrzymywać informacje na temat nowości na stronie*

X "Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Agencja Mediowo-Konsultingowa ZOOM Spółka Cywilna Barbara Zając, Grzegorz Olma, Newslettera z informacjami związanymi z Serwisem www.wpiekarni.pl i zamieszczonymi w jego ramach informacjami handlowymi.

© 2017 - ZOOM Agencja Mediowo-Konsultingowa B.Zając, G.Olma

Created by Nubsoft - Make IT Simple