AKTUALNOŚCI |
s. 6 |
Branża łączy siły |
s. 8 |
Chleb |
s. 10 |
Optymalizacja szansą dla małych i średnich |
s. 12 |
Franczyzobiorca przejął markę |
s. 14 |
Ciasto szpinakowe |
s. 16 |
„Chleb pradziada” pod lupą |
s. 18 |
PICCOLO. Zarabiaj przez 365 dni |
s. 20 |
Bezpieczeństwo i higiena |
s. 22 |
Gwiazdka – pistacja i mus z ciemnej czekolady |
s. 24 |
Społeczność wokół lokalu – kluczem do sukcesu |
s. 26 |
Słodycze bez cukru na topie |
s. 30 |
Piece – prezentacje |
s. 36 |
Beza / kokos / mango – Patryk Szczepański |
s. 44 |
Koszt ekorewolucji |
s. 46 |
Ze wschodnim akcentem |
s. 49 |
Kreacjoniści |
s. 50 |
Kokosowy sernik z jagodami |
s. 52 |
Jak degustować kawę, czyli cupping w praktyce |
s. 54 |
W kwestii maseczek |
s. 58 |
Piernikowe gwiazdki |
s. 60 |
Dom czekolady |
s. 62 |
Wypieki ze składnikami o niskim IG |
s. 64 |
Warszawska piekarnia zabytkiem |
s. 66 |
Z kart historii |
s. 68 |
Kalendarz targowy 2021 |
s. 70 |
NASI PARTNERZY |
s. 72 |